Cursuri contabilitate | Curs Bucuresti

Cursuri contabilitate

JolieCont organizeaza cursuri de contabilitate:

Curs de contabilitate primara: vom invata documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o firma din orice domeniu de activitate;

Curs de contabilitate financiara: invatam cum funcioneaza conturile, de ce unele sunt conturi de activ, altele de pasiv sau bifunctionale, cum se fac articolele contabile si ce efect au asupra balantei de verificare.

Curs de contabilitate pfa (curs contabilitate in partida simpla): invatam sa tinem evidenta contabila in partida simpla pentru pfa-uri si intreprinderi individuale si completam cu notiuni de fiscalitate, valabile si pentru firme si pentru pfa-uri.

Curs de contabilitate online: curs contabilitate primara online si contabilitate financiara online, 12 lectii pe modul. Nu primiti doar teorie, ci si exemple insotite de explicatii, intr-un limbaj accesibil, usor de inteles. Singurul dezavantaj al cursurilor online este acela ca la final nu se poate elibera diploma autorizata (nu o putem autoriza din lipsa legislatiei). De asemenea, cursurile online sunt purtatoare de tva (preturile includ si tva).